پیام تبریک سرپرست شبکه به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل طی پیامی روز جهانی ماما را به همکاران تلاشگر در این عرصه تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح می باشد:

روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است.

جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور، به واسطه مهارت، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تأمین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.

روز جهانی ماما را به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

ضمن گرامیداشت تلاش های خداپسندانه جامعه ی مهربان و از خود گذشته ای که دانش و مهارت حرفه ای را به زیور اخلاص، ایثار و معنویت آراسته، سلامتی و توفیق روز افزون این تلاشگران عرصه سلامت را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر اعظم باقری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

ساعت : 7:21 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :94