برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از انتقال اچ آی وی (HIV)

کارگاه آموزشی پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد در تاریخ 26 آذر ماه برای پزشکان متخصص زنان و زایمان، ماماها و پرستاران بیمارستان شهید رجایی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، پزشک مسئول ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه در ابتدا، هدف از برگزاری کارگاه را آشنایی فراگیران با دستورالعمل اجرایی برنامه های کنترل اچ ای وی و سلامت باروری با هدف حذف انتقال اچ ای وی از مادر به نوزاد عنوان کرد.

دکتر هدایتی در ادامه گفت: فاز اول برنامه از سال 1393 در 16 دانشگاه علوم پزشکی کشور به مرحله اجرا درآمده است و با اجرای آن یک درصد(1%) انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد کاهش داشته است .

ایشان در ادامه ضمن بیان آمار جهانی و کشوری و همچنین در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل نحوه اجرای این برنامه را بیان کرد.

وی در پایان تصریح کرد: فاز 2 این برنامه در کل کشور در 42 دانشگاه با اولویت مناطق حاشیه شهرها در سال 96 در حال اجرا می باشد و در دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز از ابتدای آذرماه 96 این برنامه در سطح کل دانشگاه عملیاتی گردیده است.

لازم به ذکر است: نحوه انجام تست تشخیص سریع اچ آی وی به صورت عملی توسط کارشناس پایگاه مشاوره بیماری های رفتاری آموزش داده شد و چند نفر از شرکت کنندگان بطور عملی تست را انجام دادند.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

ساعت : 13:40 -  روز  : دو شنبه  - 27 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :35