اعتباربخشی نسل سوم در دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز شد

اعتباربخشی نسل سوم در دانشگاه علوم پزشکی کاشان امروز شنبه مورخ 2/11/95 آغاز شد.

به گزارش وب دا، در راستای اجرای نسل سوم اعتباربخشی در سال جاری، ارزیابی خارجی با حضور تیم ارزیابان ارشد که نمایندگان وزارت متبوع می باشند، در بیمارستان تک تخصصی زنان و زایمان شهید رجایی آران و بیدگل حضور یافته و عملکرد این بیمارستان را مورد ارزیابی قرار دادند.

این ارزیابان به صورت تیم سه نفره به دانشگاه اعزام شده و به مدت سه روز در بیمارستان مذکور مستقر می باشند. شایان ذکر است معصومه حمزه ای مسئول برنامه اعتباربخشی دانشگاه این تیم را همراهی می نمایند.

ساعت : 12:32 -  روز  : شنبه  - 2 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :226