همزمان با بزرگداشت روز جهانی ماما:

از ماماهای بیمارستان شهید رجایی و مراکز سلامت جامعه شهرستان تقدیر شد.

به مناسبت گرامیداشت روز ماما ، سرپرست شبکه به همراه معاونین بهداشت و درمان و تعدادی از مسئولین شبکه از ماماهای بیمارستان شهید رجایی و مراکز سلامت جامعه با اهدا گل تشکر و قدردانی نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل مناسبت فرا رسیدن روز جهانی ماما، دکتر مسعود دهقانی به همراه معاونین بهداشت و درمان و تعدادی از مسئولین شبکه از بخش های بیمارستان شهید رجایی و مراکز سلامت جامعه تحت پوشش شبکه بازدید کرده و از ماماهای شاغل در این واحدها تقدیر کردند.

مسئولان شرکت کننده در این دیدار، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این بخشها و ماماهای شاغل در آن واحدها قرار گرفتند و برای تلاش در جهت رفع این مشکلات قول مساعد دادند.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

بازدید روز ماما          بازدید روز ماما

ساعت : 13:48 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :394