احداث بلوک زایمان بیمارستان شهید رجایی

با حضور استاندار اصفهان و در راستای طرح تحول سلامت:

احداث بلوک زایمان بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل آغاز شد

احداث بلوک زایمان بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل با حضور استاندار اصفهان، رئیس دانشگاه وفرماندار و سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و جمعی از مسوولین روز چهارشنبه مورخ 94/6/11 در این شهرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، رئیس دانشگاه در این مراسم، با اشاره به ساخت بلوک زایمان این بیمارستان در راستای طرح تحول سلامت و به منظور توسعه امکانات درمانی برای آحاد جامعه اظهار داشت: ساخت این بخش در مساحتی به متراژ 500 متر مربع و با هزینه ای حدود 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت شروع گردید.

دکتر محمد حسین اعرابی، به بسته خدمتی ترویج زایمان طبیعی برنامه تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: یکی از گام های مهم این برنامه ملی کاهش سزارین و ترویج زایمان طبیعی بود که در این منطقه دارای رشد چشمگیری بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، هدف از ساخت بلوک زایمان را ترویج و ترغیب مادران باردار به زایمان طبیعی عنوان کرد.

دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در این مراسم توضیحاتی را در زمینه عملکرد و موفقیت های این بیمارستان در زمینه های مختلف ارائه نمود .

گفتنی است این بلوک زایمان دارای 5 اتاق LDR ، ایزوله زایمان ، زایمان در آب ، زایمان بی درد و زایمان با همراه ، اتاق معاینه مامایی و اتاق مراقبت های مامایی ، اتاق انتظار پدر و محوطه اموزش مادران وفضاهای استاندارد لازم جهت بلوک زایمان می باشد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

افتتاح بلوک زایمانی          افتتاح بلوک زایمانی

ساعت : 8:57 -  روز  : شنبه  - 14 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :591